IMPRES™ - Intelligenta tillbehör

Motorolas serie smarta som kommunicerar med radio och/eller laddare för att ge optimal prestanda varje gång.

IMPRES™ Audio

Mikrofoner som kontinuerligt optimerar röster för optimal återgivning tack vare automatisk nivåreglering och ljuddesign. Din röst hörs tydligare, skarpare och starkare oavsett hur du talar in i tillbehöret.

Vissa tillbehör omfattar även programmerbara knappar för ökad bekvämlighet och effektivitet.

IMPRES™ Energy

Batterier

IMPRES™-batterierna är precis som Motorolas Standardbatterier byggda av komponenter av allra högsta kvalitet och sammansatta för att ge maximalt med prestanda och kvalitet. Men de är också utrustade med kretsar för att kommunicera med laddarna, vilket optimerar laddningen, automatiserar underhållet av batteriet. Sammantaget innebär det att ett IMPRES™-batteri kan ge upp till 40% fler laddningscykler än ett standard-batteri.

Laddare

Laddarna i Motorolas IMPRES-serie innehåller intelligenta chip som läser av batteriernas laddningsnivå, livslängd och kapacitet. Detta innebär exempelvis

  • Ett nytt batteri som placeras i en IMPRES™-laddare kalibreras, vilket fungerar som referens under hela batteriets livslängd.
  • Laddaren optimerar laddningen för det specifika batteriet beroende på dess historik.
  • Laddaren läser av det aktuella batteriets chip och utför rekonditionering och rekalibrering för att optimera prestandan.

IMPRES Fleet management

Är ett centraliserad PC-baserat system för övervakning och hantering av batteridatan från laddarna. Det innebär att man på distans kan få in data om hela sin park av batterier, individuellt. I systemet kan man i tabellform få ut data om enskilda batterier eller se trender och överblickar i form av diagram.

Det innebär att man nu vet när det är dags för nya batterier och inte längre behöver gissa.