Ramavtal RAKEL

Celab Communications AB är utvalda av Statens Inköpscentral som ramavtalsleverantör av produkter och tjänster för RAKEL. Vi representerar bl.a. Motorola Solutions som är global marknadsledare på TETRA som är den teknik som RAKEL bygger på.

I över 40 år har vi arbetat med verksamhetskritisk kommunikation med betoning på kommunikationsradio. Det har givit oss en tämligen unik förmåga att leverera anpassade kommunikationslösningar till varierande behov.

Idag använder drygt hundra organisationer i landet - stora som små - RAKEL-utrustning som vi levererat. Särskilt stolta är vi över att organisationer som ställer extra höga krav på sin kommunikationsutrustning i stor utsträckning valt oss. Som exempelvis Kustbevakningen, Räddningstjänsten StorGöteborg, Svenska Kraftnät och flertalet kollektivtrafikbolag. Förutom framgång inom RAKEL är vi också ledande på privata TETRA-system där vi bland annat levererat lösningar Storstockholms lokaltrafik och våra tre kärnkraftverk.

Med ett femtiotal erfarna medarbetare, två kompletta serviceverkstäder har vi både resurserna, kunskapen och viljan att leverera en optimerad RAKEL-lösning för just er. För att ge er extra trygghet erbjuder vi er hjälp genom hela införandet från planering och projektering till installation och service. I detta omfattas kommunikationsplanering, service- & supportavtal, drifttjänster, m.m.

Vi har ända sedan de första ramavtalen för RAKEL undertecknades 2005 varit leverantör för Motorola. Det är med stolthet vi representerar ett varumärke som levererat i särsklass flest TETRA-terminaler globalt. En ära som vi förvaltat till den grad att vi blivit utsedda till årets Radio Partner av Motorola i Europa.

Läs vidare om vårt erbjudande inom RAKEL

Mer om RAKEL som system>

Vårt utbud av produkter och tjänster för RAKEL >

Länkar

Ladda hem

Avtalsinformation

Kort information

Giltighetstid

2021-10-01 - 2025-09-30

Avtalsnummer

23.3-12398-20:001

Kontaktuppgifter

Avtalets kontaktperson

Joakim Forsberg, 0303 - 24 60 36

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.